Aankomende evenementen in Café-Bistro De Statie


Thomas De Trein

5 en 6 september 2015

Stoomcentrum Maldegem haalt ook dit jaar Thomas de Trein terug naar Maldegem. Kom hem en zijn vriendjes bezoeken op 5 en 6 september 2015 met de hele familie! Bij ons kan je vooraf of achteraf terecht om de honger en dorst te stillen.

Reserveren voor een ritje met Thomas de Trein kan via www.thomasdestoomlocomotief.be 


1 x per jaar mogen we ongegeneerd en incognito volledig losgaan op de foutste muziek. Op carnaval schuiven we de stoelen en tafels aan de kant en zorgen ervoor dat je niet zonder 'gerstenat' valt!

Carnaval 2016

7 februari 2016


EK voetbal frankrijk

Zomer 2016

Café De Statie is dé plek voor supporters van de Rode Duivels om de wedstrijden op groot scherm en in een ongelofelijke sfeer bij te wonen. Na de campagne in Brazilië, hopen we er opnieuw een supportersfeest van te maken tijdens de wedstrijden van onze nationale ploeg op het EK in Frankrijk in de zomer van 2016.

Meer info volgt! 


Stoomcentrum Maldegem

Stoomdagen

 

 

 

 

 

www.stoomcentrum.be Het Stoomcentrum Maldegem is het middelpunt van een historische spoorlijn, op de voormalige stationssite in Maldegem. Bent u op zoek naar de perfecte gezinsuitstap deze zomer, bezoek dan snel de website www.stoomcentrum.be en plan jouw rit op een van de authentieke stoomtreinen doorheen het prachtige landschap van het Meetjesland. 

Iedere zon- en feestdag in de zomerperiode, vanaf 11 uur, rijdt deze stoomtrein vanuit het station van Maldegem over een traject van 10 kilometer naar Eeklo. Een aanrader!

WWW.CAMOB.BE


VeloClub De Statie is een wielerformatie van vrienden die wij na hun helse tochten opvangen in onze café-bistro. U kan deze helden volgen via www.veloclubdestatie.be 

Zoekt u ook nog een clublokaal voor uw (sport)vereniging, contacteer ons voor meer info!

VC De Statie 

VeloClub De Statie


Ieder jaar verwelkomen we als erkend supporterscafé van Club Brugge een aantal spelers van de A-kern. Supporters krijgen de kans om hun idolen te ontmoeten en naar huis te gaan met een handtekening, een foto en een prachtige ervaring.

Nikola Storm, afkomstig van Maldegem zelf, is de trotse peter van supportersclub V.Z.W. Den Brugschen Leeuw Maldegem.

Supportersavonden

V.Z.W. Den Brugschen Leeuw